El Grup Catalonia ofereix cursos de formació ocupacional a l'espai NEC de Valldoreix


  • Comparteix:

La jardineria centrarà un dels cursos

La jardineria centrarà un dels cursos

El Grup Catalonia organitzarà tres cursos de formació ocupacional durant el 2016 a l'espai NEC de Valldoreix. El primer començarà el 15 de febrer i els participants, santcugatencs que estiguin a l'atur, rebran formació en jardineria i manteniment de piscines. El projecte també oferirà formació en consergeria i cuina.

Aquests cursos tenen el suport de l'Ajuntament i de l'EMD de Valldoreix, i inclouen pràctiques en empreses santcugatenques que s'han adherit a la iniciativa després de la prova pilot que es va fer a finals de l'any passat amb empreses d'hostaleria de Sant Cugat, on alguns dels participants ja estan treballant regularment. Anna Sebastià, del Grup Catalonia, assenyala que l'objectiu és fer cursos adaptats a les necessitats de les empreses.

Anna Sebastià

Nosaltres fem una formació pensant en les empreses, a mida. Necessiten persones formades com a jardiners i fem una formació adequada per poder inserir les persones.


El projecte està subvencionat per l'Obra Social de la Caixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.