El cònsol de la Xina visita Sant Cugat per celebrar l'any nou xinès a Esade


  • Comparteix:

L'any nou xinès se celebra dimarts a ESADE / Font: Mogassoldevila.com

L'any nou xinès se celebra dimarts a ESADE / Font: Mogassoldevila.com

Esade Sant Cugat rep avui la visita del cònsol general de la Xina a Barcelona, Tang Heng, en les celebracions de l'any nou xinès. Per primer any, l'escola de negocis commemora aquesta data amb una agenda d'activitats que volen mostrar la integració dels seus alumnes asiàtics i els valors interculturals d'Esade. A partir de les dues del migdia es podrà gaudir de diverses propostes promogudes per l'escola Kongzi de Barcelona.

La celebració està impulsada pels integrants de l'Esade Students' Chinese Association i tindrà també amb la participació del degà de la facultat, Josep Franch, el president de la Unió d'Associacions Xineses de Catalunya, Chuen Ping Lam, i el director de l'Institut Confunci de Barcelona, Shiru Chang.

Més enllà de la celebració, la jornada també servirà per promoure el coneixement i les relacions econòmiques i institucionals amb les empreses xineses a Europa, de la mà de la plataforma Esade China Europe Club.

Durant tota la jornada es podran viure les actuacions de tambor xinès, la dansa del Drac GongFu i la dansa del Lleó. Una foto aèria realitzada per un equip de drones posarà el punt final a la celebració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.