L'Escola de Música Victòria dels Àngels protagonitzarà la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA) serà l'encarregada d'amenitzar la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat. Per primer any, el centre assumirà la totalitat de la tasca i donarà un protagonisme especial a la flautista santcugatenca Elisabet Franch, exalumna de l'EMMVA i reconeguda fa dos anys en aquests premis. La gala serà el 14 de març al Teatre-Auditori i la presentaran els periodistes Jofre Llombart i Marina Romero.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat són un reconeixement a aquelles persones, entitats, associacions i empreses que han tingut un paper destacat al llarg de l'any. L'edició anterior va premiar la feina de Josep Ferré, la Comissió de Gitanes, la Llibreria Paideia, el Rotary Club, el Mira-sol Teatre i les Lectures a la Fresca.

Les entrades per a la gala estan disponibles des d'aquest dimarts a l'Oficina de Turisme. La cerimònia començarà a dos quarts de vuit del vespre al Teatre-Auditori amb la benvinguda a càrrec de l'EMMVA. El director de l'escola, Carles Miró, admet que es tracta d'un gran repte.

Carles Miró

El pes artístic de la gala el durà l'escola. Encara que siguin grups petits els portem nosaltres i és un honor i una responsabilitat.


S'entregaran cinc premis, escollits per un jurat que farà públic els finalistes a finals de febrer, i un d'extraordinari concedit per l'alcaldessa. La regidora de Comunicació i Informació, Joana Barbany, assegura que el ritme de votacions de moment és satisfactori.

Joana Barbany

El fet de poder votar a través de la web facilita les coses. Hi ha una candidatura que ja té 700 vots, queda molt camí per seguir millorant.


El període de votacions i de presentació de candidats va començar l'octubre passat coincidint amb la Festa de Tardor. De moment, les 16 precandidatures són: Assadega'm, Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix, Associació de Veïns de Volpelleres, Arqbag, Banc del Temps, Coral Tardor de la Gent Gran, Cristina Casale, Dar Al-Amal-La Casa de l'Esperança, Diables de Sant Cugat, Grup Mediterrània, GFT, Grup Teatre Espiral, Marc Serrahima, Nina Studio, Residència Sant Salvador i Wise People.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.