Ja es coneixen els horaris de les jornades de portes obertes als centres educatius


  • Comparteix:

Una de les classes de l'escola Turó de Can Mates a Sant Cugat / Foto: Web de l'Ajuntament

Una de les classes de l'escola Turó de Can Mates a Sant Cugat / Foto: Web de l'Ajuntament

Les escoles públiques organitzen entre aquest divendres i l'1 de març les tradicionals jornades de portes obertes per presentar l'oferta educativa a les famílies de cara a les preinscripcions escolars. En el cas dels quatre instituts públics, les visites seran entre el 20 i el 29 de febrer.

Coincidint amb aquest període en què les famílies sol·liciten informació per escolaritzar els fills, l'Oficina Municipal d’Escolarització (OME) torna a atendre visites i consultes sense necessitat de cita prèvia. Entre dimarts vinent i el 29 d'abril, l'OME estarà oberta de dimarts a divendres de deu del matí a dues del migdia i els dimecres a la tarda, de dos quarts de cinc a tres quarts de set.

La normativa de preinscripció i de matriculació del curs 2016-2017 està pendent de publicar pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Una vegada es faci pública, l'Ajuntament informarà del calendari i procés.

Portes obertes als centres públics d'infantil i primària
Dijous, 18 de febrer: Pi d'en Xandri, a les 15.15h.

Dilluns, 22 de febrer: La Floresta, a les 15h.

Dimarts, 23 de febrer: Ciutat d'Alba, a les 15.15h.

Dimecres, 24 de febrer: Joan Maragall, a les 9.15h.

Dimecres, 24 de febrer: Jaume Ferran i Clua, a les 15.15h.

Dijous, 25 de febrer: Collserola, a les 17.30h.

Dijous, 25 de febrer: Turó de Can Mates, a les 18h.

Dilluns, 29 de febrer: Gerbert l'Orlhac, a les 9.15h.

Dilluns, 29 de febrer: L'Olivera, a les 15.15h.

Dimarts, 1 de març: Catalunya, a les 15.15h.

Dimarts, 1 de març: Pins del Vallès, a les 15.15h.

Portes obertes als instituts públics
Dissabte, 20 de febrer: Arnau Cadell, a les 10.30h.

Dilluns, 22 de febrer: Joaquima Pla i Farreras, a les 19h.

Dimecres, 24 de febrer: Leonardo da Vinci, a les 19h.

Dilluns, 29 de febrer: Angeleta Ferrer, a les 19h.

Portes obertes als centres concertats
Diumenge, 14 de febrer: El Pinar, a les 12h.

Dissabte, 20 de febrer: Thau, a les 11h.

Dissabte, 20 de febrer: Santa Isabel, a les 11h. i a les 13h.

Dissabte, 20 de febrer: Viaró, a les 11h. i a les 13h.

Dijous, 25 de febrer: Pureza de María, a les 18h.

Dissabte, 27 de febrer: La Farga, a les 11h.

L'escola Avenç no fa jornades de portes obertes. El centre concerta entrevistes indivualitzades per a les famílies interessades.

Portes obertes als centres privats
L'escola CreaNova organitza jornades de portes obertes els diumenges 21 i 28 de febrer en doble torn. El primer serà a les onze del matí i el segon, a les dues del migdia.

L'escola Àgora organitza una jornada de portes obertes aquest divendres per a les famílies amb fills entre 4t de primària i 1r d'ESO, entre les tres de la tarda i dos quarts de cinc, així com per a la seva escola bressol Patufet, en el mateix horari. A més, aquesta llar d'infants estarà oberta dissabte al matí per ensenyar el projecte educatiu a les famílies interessades. D'altra banda, l'Àgora també oferirà divendres de la setmana vinent una jornada de portes obertes per a totes les línies del centre, en horari de tarda.

L'Europa International School obre les portes a les famílies aquest divendres i dissabte. El primer dia es faran visites guiades en tres torns diferents, a les deu del matí, a dos quarts de dotze del migdia i a les tres de la tarda. A l'endemà, el centre estarà obert de deu matí a dues del migdia i, a part de les visites guiades, oferirà també tallers, xerrades, una fira d'universitats i activitats per als més petits.

L'escola Tretzevents, de pedagogia Waldorf, oferirà la jornada de portes obertes dissabte de la setmana vinent, a partir de les deu del matí. El president de la Federació Waldorf Internacional, Christopher Clouder, visitarà aquell dia el centre i oferirà una conferència a les dotze del migdia. L'escola, que ofereix ensenyament només per a secundària, de 1r a 4rt d'ESO, organitzarà diferents tallers i activitats.

L'escola Hatikva no fa jornades de portes obertes. El centre concerta entrevistes indivualitzades per a les famílies interessades.

Horari de l'Oficina Municipal d'Escolarització
L'horari d'atenció continuada de l'OME és de dimarts a divendres, de deu del matí a dues de la tarda, i dimecres, de dos quarts de cinc a tres quarts de set de la tarda. Aquest horari sense necessitat de cita prèvia comença dimarts vinent i s'allargarà fins al 29 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.