10 contenidors i 100 metres de matolls han cremat aquesta nit a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de com van quedar fa unes setmanes uns altres contenidors cremats a Mira-sol / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu de com van quedar fa unes setmanes uns altres contenidors cremats a Mira-sol / Foto: Cedida

Els Bombers de la Generalitat han fet fins a quatre sortides a Sant Cugat la matinada d'aquest dimecres per diferents incidències. Un total de 10 contenidors han cremat des les dotze de la nit fins gairebé les tres de la matinada a diversos punts. A més, els Bombers també han hagut d'apagar un petit incendi que ha cremat 100 metres quadrats de matolls.

El primer avís ha arribat minuts abans de les dotze de la nit de dimarts. Una dotació de Bombers s'ha desplaçat fins el carrer d'Isidre Margenat amb la Ronda de les Marines per un contenidor que estava cremant. Minuts més tard, una altra dotació ha hagut d'apagar un foc, també a un contenidor, al costat del supermercat Mercadona de Mira-sol Centre.

Quan passaven 20 minuts de les dues de la matinada, els Bombers han rebut un tercer avís per la crema de tres contenidors més al passeig de l'Orquídea. El foc ha afectat 100 metres quadrats de matoll i ha cremat parcialment un cotxe que estava aparcat al costat.

20 minuts més tard, un quart avís ha alertat de la crema de cinc contenidors més a la carretera de Sant Cugat al Papiol. Fins aquest punt, s'hi han hagut de desplaçar dues dotacions de Bombers més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.