L'AMPA de l'escola La Floresta reclama a l'Ajuntament solucions als problemes de manteniment


  • Comparteix:

Exterior de l'escola

Exterior de l'escola

L'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'escola La Floresta ha engegat una campanya per demanar a l'Ajuntament que millori el manteniment de les instal·lacions. L'entitat farà arribar la setmana vinent al consistori un seguit d'instàncies en què les famílies reclamen que el consistori posi remei a les deficiències del centre. L'AMPA afirma que el 2014 l'administració es va comprometre a ampliar el nombre de lavabos del pati, a arranjar la tanca que envolta el perímetre i a rehabilitar la teulada abans de finals del 2015.

Segons l'entitat, cap d'aquestes actuacions s'ha fet realitat. Això fa que a l'hora del pati es formin llargues cues als lavabos i la higiene no sigui l'adequada, que animals hagin entrat al recinte i que s'hagin desprès elements del sostre, com ha explicat la presidenta de l'entitat, Xènia Amorós. A més, la representant de les famílies ha afegit que el centre té barreres arquitectòniques i que el camí de Can Pagan presenta deficiències de senyalització.

Xènia Amorós

Tenim parets i baranes en mal estat. No tenim ascensor i els alumnes o mestres amb mobilitat reduïda tenen problemes per accedir al centre.


Davant d'aquesta situació, l'AMPA ha fet una crida a les famílies perquè s'impliquin i facin pressió a l'Ajuntament. La manera triada és presentar instàncies que alertin de totes les mancances. La web de l'entitat posa a disposició el formulari que cal omplir per després traslladar-lo a l'administració. Amorós reclama a l'Ajuntament assumir el seu paper.

Xènia Amorós

Els pares i les mares creiem imprescindible que l'Ajuntament es faci càrrec del manteniment.


No és la primera vegada que l'AMPA de l'escola es mobilitza per a la millora de les instal·lacions del centre. Al 2014, va reclamar un pla d'autoprotecció i al 2013 va demanar millores en el transport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.