Alumnes del Leonardo dissenyaran aparadors de botigues de Sant Cugat Comerç


  • Comparteix:

Els estudiants treballaran per millorar els aparadors

Els estudiants treballaran per millorar els aparadors

Alumnes de cicle formatiu d'activitats comercials i màrqueting de l'institut Leonardo da Vinci s'encarregaran de la decoració dels aparadors de quatre establiments de Sant Cugat. La mesura és possible gràcies a l'acord entre Sant Cugat Comerç (StC) i el centre educatiu.

Els establiments en què treballaran els alumnes són Arapali, Zona014, Pintures Cabanes i Rei del Calçat. Els estudiants estaran en contacte amb els comerciants per millorar el disseny dels aparadors i potenciar així el punt de venda. Els dissenys seran una realitat a la primavera.

El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, destaca la col·laboració entre el món acadèmic i del comerç en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Jesús Carballo

És una oportunitat per a la botiga i per a l'alumnat, ja que pot posar en pràctica allò que estudia.


És la primera vegada que l'institut Leonardo da Vinci ofereix el cicle formatiu d'activitats comercials i màrqueting. L'aprenentatge es basa en un programa dual: el primer curs se centra en la formació al centre educatiu mentre que el segon està pensat per fer pràctiques a una empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.