Tres voluntaris de l'Associació Voluntaris pels Refugiats viatjaran al març a Lesbos


  • Comparteix:

L'Estat espanyol encara no acull refugiats / Font: ACN

L'Estat espanyol encara no acull refugiats / Font: ACN

L'Associació Voluntaris pels Refugiats enviarà tres membres de l'entitat a Lesbos a principis de març. Aquesta és una de les accions que l'associació portarà a terme durant els propers mesos per treballar per la situació dels migrants sirians. Una performance a la plaça d'Octavià el 12 de març i una proposta de moció completen les properes accions de l'entitat.

Després de reunir-se a principis de mes amb el director General de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat, Manel Vila, l'entitat enfoca les seves accions de futur a la conscienciació de la ciutadania i a la feina sobre el terreny.

En aquesta línia, tres membres de l'associació viatjaran a Lesbos al març per poder donar un cop de mà a les associacions que treballen amb els refugiats sirians.

Paral·lelament, l'entitat seguirà apostant els mesos vinents per la formació dels seus membres i per la conscienciació de la ciutadania. La membre de l'associació May Domínguez ha explicat a Cugat.cat que el 12 de març han organitzat una performance a la plaça d'Octavià amb la col·laboració de l'Esbart.

May Domínguez

Estem organitzant una performance per al 12 de març amb la participació de l'Esbart. També està previst presentar una moció tant a l'Ajuntament de Sant Cugat com a l'EMD de Valldoreix.


Compromís de Sant Cugat
La ciutat va mostrar el suport als refugiats sirians amb una moció institucional. L'Ajuntament ha impulsat la Comissió Operativa de Síria, que organitza Sant Cugat davant la possible arriba de refugiats i coordina els serveis i entitats que hi participen. Des que es va constituir, 45 persones ja s'han ofert com a voluntàries per donar-hi suport. A més, l'Ajuntament ha fet una donació de 12.200 euros al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.