La Unió celebra la seva Festa del Soci fent una crida de participació a la gent jove


  • Comparteix:

El Teatre de la Unió ha distingit, en la 13ena Festa del Soci, als membres que porten 25 i 50 anys vinculats a aquesta entitat centenària. La trobada, que ha aplegat 250 persones, ha llençat un missatge al jovent perquè protagonitzin el relleu generacional que necessita l'entitat.

La platea del Teatre de la Unió s'ha vestit de gala per celebrar la seva cita més esperada. La Festa del Soci ha reunit 250 dels més de 700 membres que actualment té l'entitat, nascuda l'any 1902. La festa ha començat amb una ballada del grup de Bastoners, que ha arrencat els primers aplaudiments del públic amb les actuacions de la secció infantil.

Després del dinar de germanor, l'entitat ha retut un homenatge als socis que porten 25 i 50 anys col·laborant amb l'entitat amb la concessió, respectivament, d'una medalla i una placa commemorativa. El president del teatre, Joan Mata, ha dit que és d'especial rellevància la contribució que han fet els socis més antics quan van revitalitzar el local després del franquisme.

La jornada ha comptat amb les actuacions d'algunes de les dotze seccions de l'entitat com la companyia de teatre Fila Zero, el grup Mediterrània, el grup d'havaneres Tardor i la Coral de la Unió. Una comunió de socis que ha servit per demanar a les noves generacions que s'impliquin més en el projecte socio-cultural del Teatre de la Unió. Joan Mata:

Joan Mata

Tenim molts nens a la companyia de teatre Fila Zero, però volem que s'agafin La Unió com un compromís en ferm i no per passar una estona


El regidor de Relacions Institucionals, Jaume Tubau, ha remarcat la trajectòria del Teatre de la Unió Santcugatenca com un exemple a seguir dins el texixit associatiu local:

Jaume Tubau

És molt elogiable el treball que han fet els socis de l'entitat des dels seus inicis, i sobretot tenint en compte que el col.lectiu té més 100 anys


El concert de la jove soprano Júlia Farrés ha estat el colofó final de la Tretzena Festa del Soci del Teatre de la Unió Santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.