L'Església Protestant de Valldoreix recull més de 1.000 sabates per a refugiats


  • Comparteix:

Sabates recaptades a la parròquia / Foto: Església Protestant de Valldoreix

Sabates recaptades a la parròquia / Foto: Església Protestant de Valldoreix

L'Església Protestant de Valldoreix ha superat el miler de sabates recaptades, que es destinaran als refugiats sirians i iraquians que arriben a Croàcia. El pastor Josep Monells es mostra sorprès per la bona resposta de la comunitat, que s'ha bolcat en aquesta iniciativa solidària. El projecte neix de l'Església Protestant de Cerdanyola del Vallès.

Més de 1.000 sabates marxaran de Sant Cugat fins a Croàcia amb l'objectiu de servir a refugiats provinents de Síria i l'Iraq. Des del diumenge 7 de febrer, el centre religiós ha recollit sabates noves i de segona mà adreçades a adults. Precisament, es tracta de calçat des del número 37 al 43. El fundador i pastor de la parròquia, Josep Monells, considera imprescindible l'enviament de calçat a aquestes persones.

Josep Monells

Als refugiats s'envien moltes coses, però les sabates són una gran necessitat. Han de caminar molt.


La recollida acaba aquest divendres. Serà llavors quan s'enviïn totes les sabates en un contenidor fins a una entitat de Croàcia que treballa amb persones refugiades. Els membres de la parròquia santcugatenca esperen arribar a les 2.000 sabates i sumar-ne 10.000 amb la comunitat de Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.