Detinguda una dona que va treure diners de comptes bancaris d'altres, també a Sant Cugat


  • Comparteix:

Mossos d'Esquadra / Foto: Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir a finals de gener una veïna de Vilanova i la Geltrú com a presumpta autora del robatori de 70.000 euros de comptes bancaris d’altres persones. Segons les investigacions, la dona hauria actuat a Sant Cugat, entre altres ciutats.

La investigació va començar a l'octubre de l'any passat quan els agents van rebre diverses denúncies de persones que els havien fet reintegraments fraudulents en els seus comptes corrents. En tots els casos, es donava la circumstància que la víctima prèviament havia perdut la documentació personal o bé li havia estat sostreta.

Amb la documentació a les seves mans, la dona trucava al banc i es feia passar per la víctima i, usant el DNI o el carnet de conduir sostret, demanava un extracte del compte bancari. Després d'identificar-se sempre amb els documents de la víctima, es passejava per diverses oficines de l'entitat bancària des d'on la víctima operava i retirava petites quantitats de diners cada vegada. D'aquesta manera, en un sol matí, l'estafadora podia aconseguir grans quantitats de diners en efectiu.

En el moment de la detenció, la dona estava intentant retirar 36.000 euros més. A la detinguda se li atribueixen 36 delictes d'estafa, 40 delictes d'ús de documents autèntics sense estar-ne legitimada, dos delictes de falsificació documental i un altre d'usurpació de l'estat civil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.