Vitaldent Sant Cugat garanteix el servei i es desmarca de les presumptes activitats il·legals de la direcció


  • Comparteix:

Instal·lacions de Vitaldent a Sant Cugat / Foto: Sant Cugat Comerç

Instal·lacions de Vitaldent a Sant Cugat / Foto: Sant Cugat Comerç

La clínica dental Vitaldent de Sant Cugat assegura que continua treballant amb normalitat tot i la detenció, aquest dimarts, de la cúpula directiva de la franquícia. El propietari de l'establiment santcugatenc, Francisco Sánchez, s'ha desmarcat d'algunes informacions que apunten que la direcció de la cadena de clíniques obligava els franquiciats a dur a terme pràctiques il·legals.

Agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Macional espanyola han detingut aquest dimarts al matí 13 persones, entre elles el propietari i fundador de la companyia, Ernesto Colman. El cos policial també ha efectuat una quinzena d'entrades i registres en diversos punts de la Comunitat de Madrid. Els detinguts estan acusats de blanqueig de capitals i frau als franquiciats. Segons diversos mitjans, la direcció de la companyia comptava amb un equip organitzat 'dissenyat per eludir el pagament d'impostos'.

La clínica santcugatenca es desmarca del fets i referma el compromís amb els clients i garanteix la continuïtat de l'activitat a la ciutat. Ho ha dit el propietari, Francisco Sánchez.

Francisco Sánchez

Continuarem treballant amb els nostres pacients. Nosaltres som els propietaris i els que responem davant els nostres clients. Continuarem oferint el servei habitual.


Sánchez també s'ha desvinculat de les pràctiques il·legals que, suposadament, haurien dut a terme algunes de les franquícies, com el pagament de 'royalties' a l'empresa en diner negre. Segons el propietari de l'establiment santcugatenc, la seva activitat sempre ha respost al contracte signat.

Francisco Sánchez

Moltes notícies no les entenc i algunes no són certes. Moltes coses que he llegit són mentida, com a mínim, en aquesta clínica mai les hem fet.


L'establiment de Vitaldent a Sant Cugat acumula 10 anys oferint el servei a la ciutat i, segons Sánchez, en aquest temps s'han atès entre 12.000 i 15.000 santcugatencs.

Operació 'Topolino'
L'operació, dirigida per la Fiscalia Anticorrupció, continua oberta. Fonts de la mateixa han dit que les franquícies, com la de Sant Cugat, estan funcionant amb normalitat. Segons la Fiscalia, la investigació permet garantir la continuïtat de les clíniques Vitaldent ja que es tracta d'una actuació judicial en defensa dels franquiciats denunciants, que seguiran amb l'administració d'aquestes clíniques.

Segons fonts policials, el màxim responsable de l'empresa ingressava els diners de les franquícies en bancs de Suïssa i Luxemburg i reinvertia part d'aquest capital a l'Estat espanyol adquirint immobles, vehicles i altres articles de luxe.

Vitaldent té més de 350 clíniques a tot l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.