Desconvocada la vaga de FGC prevista per a la setmana del Congrés de Telefonia Mòbil


  • Comparteix:

Un dels combois de FGC / Foto: ACN

Un dels combois de FGC / Foto: ACN

Els sindicats i la direcció de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han arribat a un acord sobre el conveni col·lectiu que ha servit per desconvocar la vaga prevista per a la setmana que ve, coincidint amb el Mobile World Congress. L'acord ha passat per ratificació aquest dimarts en assemblea pels treballadors de FGC i s'ha signat aquest dimecres al matí al departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

El secretari de CCOO a FGC, Josep Herrera, ha explicat a Cugat.cat que els treballadors i l'empresa han acordat poder negociar un conveni plurianual fins al 2020 amb l'objectiu d'esmorteir 'el daltabaix econòmic provocat per les retallades'.

Josep Herrera

El que hem acordat és poder negociar un conveni més enllà del 2016. Un conveni plurianual fins al 2020 que ens permeti mica en mica anar esmorteint tot el daltabaix econòmic provocat per les retallades.


Les aturades estaven previstes entre el 22 i el 25 de febrer, coincidint amb la celebració del Mobile World Congress.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.