La nit més jove aplega més de 80 joves entorn de la multiculturalitat


  • Comparteix:

S'ha explicat la llei d'estrangeria i s'ha pogut veure una mostra de curts del món.

S'ha explicat la llei d'estrangeria i s'ha pogut veure una mostra de curts del món.

Més de 80 joves han pogut fer un viatge per les diferents cultures que conviuen al món de la mà de La Nit més Jove. Una haima sarahuí on els joves han pogut fer un tast de tes o apendre a ballar la dansa del ventre, un taller de flamenc o una mostra de jocs d'arreu del món ha estat l'oferta d'aquesta edició que, per primera vegada, ha comptat amb la col·laboració de 7 entitats de la ciutat.

La Nit més Jove es va consolidant entre el jovent santcugatenc. Cada vegada són més els joves que s'apunten a gaudir, la nit dels divendres, d'un oci alternatiu en aquesta iniciativa impulsada per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament i dinamitzada per l'Ateneu.

La multiculturalitat i la convivència han centrat l'edició d'aquest divendres. Els jardins del Monestir han acollit una haima sarahuí on els joves han après a ballar la dansa del ventre i fer tatuatges amb henna. Més tard han pogut apendre a ballar flamenc, jotes i divertir-se descobrint com es juga a d'altres països del món.

El tinent d'alcalde de Joventut ha destacat la implicació dels joves i sobretot de les entitats de la ciutat. Toni Ramon creu que part de l'èxit rau en el fet que cada vegada són més les entitats, com en aquest cas, que han afegit propostes a la programació:

Toni Ramon

És una iniciativa cada vegada més arrelada entre els joves. Part de l'èxit rau en la implicació de les entitats.


De fet la voluntat de l'equip de govern és seguir fent camí en aquesta direcció; intensificant el llaços entre l'Ajuntament, l'Ateneu i les entitats de la ciutat.

Toni Ramon

La Nit més jove és una mostra de la voluntat que tenim d'intensificar el llaços amb les entitats i associacions.



La nit més jove ha comptat amb la participació de Sant Cugat amb el Poble sarahuí (SCAPS), l'Esbart, Espai Pica-Roca, l'Agrupament Escolta Berenguer el Gran, el casal Popular la Guitza i Ateneu Cooperació.

La propera Nit més jove es farà en el marc de Barraques aprofitant la celebració de la Festa Major 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.