La 58a Marxa Infantil destinarà l'euro solidari a la Fundació Sant Medir


  • Comparteix:

La 58a edició de la Marxa Infantil, organitzada pel Club Muntanyenc (CMSC), destinarà l'euro solidari que aporta cada participant a la Fundació Privada Sant Medir. L'entitat, que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual, rebrà la quantitat recollida per duplicat ja que l'Obra Social La Caixa aportarà la mateixa xifra que es reculli a través de les inscripcions de la prova que s'obren l'1 de març.

La Marxa Infantil de Regularitat tindrà lloc el 10 d'abril - en cas de pluja es traslladarà al diumenge següent - i el recorregut serà el mateix que en l'edició anterior, és a dir, pel Mas del Bosc, Can Bell i Can Gordi. Aquest dimecres s'ha presentat una edició que continua amb el compromís solidari. La previsió és assolir, un any més, el màxim de 1.300 parelles.

En la seva primera Marxa com a president, Silvano Bendinelli ha explicat que ara iniciaran una campanya informativa a les escoles per donar a conèixer la cursa i la iniciativa solidària.

Silvano Bendinelli

Passarem informació a les escoles de com participar i explicarem el projecte solidari. Enguany, el dediquem a la Fundació Privada Sant Medir.


La presidenta de la fundació, Anna Puigpelat, ha agraït l'ajuda econòmica i ha subratllat les activitats i serveis que ofereix la Casa de Sant Medir, gestionada per la Fundació Sant Medir. Puigpelat afirma que l'objectiu final és l'autonomia dels seus usuaris.

Anna Puigpelat

Intentem que els residents de Sant Medir tinguin el màxim d'autonomia per fer les tasques quotidianes. En el casos més greus, treballem perquè no perdin les habilitats que tenen.


També s'han fet públics els dibuixos que decoraran la samarreta i el cartell d'aquesta edició. El dibuix que el jurat ha triat per a l'equipació és obra de l'alumne de l'escola Joan Maragall Adrià Sánchez i el que lluirà al cartell de la cita és un treball d'Aitor Guardiola, alumne del mateix centre.

La presentació ha tingut lloc aquest dimecres al Cafè Auditori i ha tingut la presència del regidor d'Esports, Eloi Rovira. El responsable esportiu ha posat de relleu la capacitat organitzativa del club i l'empremta que la Marxa ha deixat a la ciutat.

Eloi Rovira

La Marxa forma part de l'ADN de Sant Cugat. Amb l'excusa de l'activitat física es pot descobrir l'entorn natural i ser solidaris.


El recorregut supera els 10 quilòmetres i transcorre en un 80% per pista ampla i la resta corriols també amples. Aquest itinerari, però, resta a l'espera de l'aprovació definitiva del Consorci del Parc de Collserola, que ha de validar la seva viabilitat amb els usos del parc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.