El Consell de Joves vol un local i més activitats a l'aire lliure


  • Comparteix:

Els integrants del Consell de Joves 13/16, en el moment de constitució

Els integrants del Consell de Joves 13/16, en el moment de constitució

El Consell de Joves 13/16 demana a l'Ajuntament que dediqui un local per al jovent i que organitzi concerts gratuïts i activitats a l'aire lliure. Ho han expressat a la constitució d'aquest òrgan participatiu per al 2016, format per representants de nou dels 13 centres de secundària de la ciutat. El regidor d'Esports i Joventut, Eloi Rovira, ha estès la mà a aquestes peticions a canvi que els joves s'impliquin en l'organització.

Un Consell de Joventut 13/16 renovat de dalt a baix ha començat aquest dijous el seu mandat. Durant un any, 16 adolescents d'entre 13 i 16 anys seran l'enllaç entre el jovent i el govern de la ciutat. Els joves Mateo Teixidó i Júlia Molina han estat escollits com a vicepresidents d'aquest òrgan. Tots dos s'integraran al Consell de Ciutat i a la Taula de Mobilitat, i aquest dijous ja han exposat les seves demandes.

Mateo Teixidó

Hi ha molts locals per a adults i infants, però els i les joves seguim sense tenir-ne un per a nosaltres.


El regidor d'Esports i Joventut, Eloi Rovira, ha presidit per primera vegada aquest òrgan, que ha considerat 'cabdal' per la ciutat. Rovira s'ha compromès a escoltar el jovent, però també els ha reclamat que es comprometin.

Eloi Rovira

Esteu disposats a involucrar-vos en l'organització d'aquestes activitats? Us donem les eines perquè us vinculeu més enllà de la demanda.


A partir d'ara, el Consell de Joventut 13/16 es reunirà mensualment al Casal TorreBlanca. Aquest òrgan, que ja fa tres anys que existeix, té sobre la taula temes pendents a resoldre, com la modernització de l'Oficina Jove, la proximitat del Teatre-Auditori entre el jovent i la continuïtat del Holli Festival. Un altre dels reptes és utilitzar el màxim de xarxes socials per difondre la seva tasca.

A la constitució del consell, també hi han assistit representants de tots els partits polítics del ple municipal, a excepció del PP. Els regidors han encoratjat el jovent a no mossegar-se la llengua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.