L'Institut de la Infància ofereix avui un seminari per abordar el dol infantil


  • Comparteix:

El cartell del seminari / Font: Institut de la Infància

El cartell del seminari / Font: Institut de la Infància

L'Institut de la Infància organitza aquest dissabte un seminari per tractar el tractament del dol infantil en l'àmbit educatiu. 'Separacions, pèrdues i dols en la infància' és el títol de la iniciativa, que vol destacar la importància de dedicar temps i espai emocional perquè nens i adolescents puguin expressar els seus sentiments de ràbia, ira i dolor. El curs comença a les deu del matí a la Casa de Cultura.

La directora de l'Institut de la Infància, Verònica Bronstein, serà l'encarregada d'impartir les sessions d'aquest seminari amb la col·laboració d'Ana Belén Jarillo i Núria Parera i Almudena Suárez, autores del llibre 'El meu avi i jo'.

La jornada, que oferirà tècniques per tractar el dol infantil, està destinada a educadors, psicòlegs i professionals, tot i que està oberta a tots els públics. El seminari, que s'allargarà fins les sis de la tarda, té un preu de 45 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.