Tres comerços de la ciutat faran recollida selectiva de residus electrònics


  • Comparteix:

Eroski, MediaMarkt i Milar s'han sumat a la iniciativa de Medi Ambient

Eroski, MediaMarkt i Milar s'han sumat a la iniciativa de Medi Ambient

Tres establiments de Sant Cugat participen en un programa pilot de la Generalitat per recollir i reciclar els aparells electrònics vells. Eroski, MediaMarkt i Milar són tres de les empreses que s'han sumat a la proposta, impulsada des del Departament de Medi Ambient amb l'objectiu d'anticipar-se a la directiva europea que obligarà, l'agost de l'any vinent, a establir sistemes de recollida selectiva de residus electrònics.

La conselleria de Medi Ambient i l'Associació d'Empreses d'Electrònica, Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions d'Espanya (AETIC) han signat un conveni de col·laboració per realitzar una prova pilot de recollida d'aparells electrònics als centres de distribució. Catalunya es converteix així en la primera comunitat autònoma de l'Estat que compleix la directiva europea que obliga a establir sistemes de recollida separada de residus electrònics abans de l'agost del 2005.

Diversos establiments col·laboren en aquest programa pilot, entre ells Eroski, MediaMarkt, Milar, El Corte Inglés, Elite i Expert. El conveni estableix que aquests centres hauran de comptar amb zones específiques destinades a la recollida dels aparells vells. A més, oferiran la possibilitat d'utilitzar el servei de repartiment a domicili per recollir els electrodomèstics de grans dimensions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.