CCOO reivindica l'HGC com l'hospital de referència davant la sortida del sistema públic sanitari


  • Comparteix:

Interior de l'HGC / Foto: HGC

Interior de l'HGC / Foto: HGC

La secció de CCOO de l'Hospital General de Catalunya (HGC) expressa la necessitat que aquestes instal·lacions es converteixin en l'hospital de referència de la comarca davant l'eventual sortida del sistema públic sanitari (SISCAT). En un comunicat, l'organització anuncia que té pendent una reunió amb el conseller de Salut, Toni Comín, en la qual demanarà com una primera mesura que es preservin els llocs de feina que podrien extingir-se, que oscil·len entre les 100 i 200 persones segons els facultatius.

També subratlla que, en la reunió del dilluns amb els agents implicats i la Generalitat, CCOO va ser l'únic sindicat que va votar en contra d'expulsar de la xarxa pública els hospitals de titularitat privada i ànim de lucre. En aquest sentit, l'organització demana al conseller que es replantegi la decisió i assegura que l'aposta de Comín 'no ha estat ni molt menys' per un tema d'estalvi.

El president de l'Associació Professional de Facultatius de l'HGC, Miquel Àngel Carrasco, va assegurar a Cugat.cat que la sortida del centre sanitari obligarà a una reducció de la plantilla, que ha xifrat entre 100 i 200 professionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.