Un incendi arrasa la nau panificadora de Vallespà a Rubí


  • Comparteix:

Incendi de la seu de Vallespa / Foto: Cedida

Incendi de la seu de Vallespa / Foto: Cedida

L'incendi a la nau de la companyia Vallespà, ubicada a Rubí i amb cinc botigues a Sant Cugat, ja està extingit, segons els Bombers de la Generalitat, que revisaran l'estructura abans de precintar definitivament la nau. El foc s'ha declarat a tres quarts de set de la tarda d'aquest dijous, i ha cremat completament la panificadora, de 1.000 metres quadrats i dues plantes. En el moment de declarar-se el foc, hi havia treballadors a l'interior de la fàbrica, però no hi ha hagut ferits.

Imatges de Ràdio Rubí




21 dotacions dels Bombers s'han desplaçat a la zona per eradicar el foc, del qual es desconeixen les causes. Segons el cap de la regió Metropolitana Nord de Bombers, David Borrell, quan han arribat les primeres dotacions el foc estava 'totalment desenvolupat'.

La nau, situada a la confluència entre els carrers de la Pagesia i Molí i de la Bastida, ha quedat 'totalment afectada estructuralment'. L'estratègia seguida per Bombers ha estat evitar que el foc es propagués a les naus properes. Segons les primeres informacions, els treballadors que hi havia a l'interior de la fàbrica han pogut sortir pel seu peu.

Borrell ha explicat que no hi ha hagut ferits entre els treballadors però sí un bomber ferit molt lleu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.