Sant Cugat deixa enrere les pluges aquest diumenge


  • Comparteix:

La pluja serà la protagonista de dissabte

La pluja serà la protagonista de dissabte

Millora del temps aquest diumenge, que deixa enrere les pluges, tot i mantenir el cel ennuvolat, sobretot durant el matí i última hora del dia. Després de l'episodi de precipitacions, i fins i tot calamarsa, viscut a Sant Cugat aquest dissabte, les temperatures màximes pugen fins als 14 graus. La pluja intensa d'alguns moment durant el cap de setmana ha deixat 20 litres per metre quadrat, però cap incidència destacable segons han confirmat a Cugat.cat els Bombers de la Generalitat.

Després d'aquest episodi, Protecció Civil ha rebaixat a prealerta el Pla Especial d'Emergències per Nevades a Catalunya NEUCAT davant del risc de precipitacions en forma de neu aquest cap de setmana a tot el país, també a cotes de fins a 500 metres.

Pols sahariana
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha desactivat aquest divendres al matí el protocol per contaminació atmosfèrica que es va activar dimarts passat a 40 municipis de l'àrea metropolitana, entre ells Sant Cugat, inclosos a les zones de protecció especial de l'ambient atmosfèric. La mesura s'ha aixecat davant la reducció dels nivells partícules en suspensió PM10 que s'ha produït durant les darreres 24 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.