L'empresa Delphi guanya el premi Botifler de l'Any


  • Comparteix:

Patri Gotarda i Francesc Dalmau, a la presentació del Botilfer de l'Any

Patri Gotarda i Francesc Dalmau, a la presentació del Botilfer de l'Any

La candidatura de Delphi ha guanyat el premi Botifler de l'Any amb un 39,8% dels vots. La segona posició, amb un 28% de les votacions, ha anat a parar a la candidatura de Domestico Labora. Les propostes menys votades han estat les Empreses de Treball Temporal (ETT) i el Grup Informa, que han empatat amb el 16,1% dels vots. Un centenar de persones ha participat en aquestes votacions organitzades per Arran.

La membre d'Arran Patri Gotarda ha explicat, en roda de premsa, que Delphi és una companyia que es caracteritza per no tenir en compte els interessos dels treballadors.

Patri Gotarda

No és el primer cop que aquesta empresa actua sense tenir en compte els interessos de les treballadores. Al 2013 va acomiadar 160 treballadores i ara vol tancar la fàbrica per portar-la a Romania o la Xina per incrementar els beneficis.


Les votacions per a aquesta 9a edició, que s'ha centrat en la campanya Sostre i Treball d'Arran, s'han fet a través d'internet i durant una setmana.

Sostre i treball
Arran Sant Cugat s'ha sumat a aquesta campanya a àmbitl nacional amb la intenció d'oferir xerrades i iniciatives per alertar sobre la precarietat laboral, sobretetot, entre les joves. En aquest sentit, han organitzar una taula rodona sobre moviment juvenil amb Iñaki Gil de San Vicente i Maria Rodó aquest dissabte, a dos quarts de set de la tarda, a Cal Temerari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.