Protecció Civil de Sant Cugat celebra el Dia del Voluntari 'en bon estat de salut'


  • Comparteix:

Els 12 voluntaris de Protecció Civil Sant Cugat que han participat de la jornada a Lleida / Foto: Protecció Civil

Els 12 voluntaris de Protecció Civil Sant Cugat que han participat de la jornada a Lleida / Foto: Protecció Civil

Protecció Civil de Sant Cugat ha celebrat el Dia del Voluntari aquest dissabte en un 'bon estat de salut', segons el president del cos local, Francesc Fernández. En declaracions a Cugat.cat, Fernández ha assenyalat la formació i la sintonia amb la Policia Local i l'Ajuntament com les claus del bon moment que passa aquest grup format per voluntaris.

El president de Protecció Civil a la ciutat, Francesc Fernández, ha aprofitat la celebració d'aquesta diada per valorar la situació actual del cos a Sant Cugat. Segons assenyala, els 25 voluntaris que formen la secció local fan més de 8.000 hores de serveis a l'any, ja que es tracta d'una ciutat molt activa.

Francesc Fernández

Sant Cugat és una ciutat hiperactiva, molt festiva. Hi ha molts actes esportius, nosaltres cada setmana tenim actes. És estrany el cap de setmana en el qual no tenim un acte important.


El president de Protecció Civil a Sant Cugat destaca la formació com una de les claus del bon funcionament del cos.

Francesc Fernández

En l'apartat de formació tenim molt suport tant per la part tècnica com per l'Ajuntament. Principalment és la formació sanitària, però també hem fet formació contra incendis.


Coincidint amb el Dia del Voluntari, 12 dels 25 voluntaris de la secció local de Protecció Civil s'han desplaçat a Lleida per participar a l'acte que el departament d'Interior ha fet per homenatjar totes les seccions catalanes i promoure sinergies entre elles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.