El director de Relacions Exteriors de la Comissió Europea, Eneko Landaburu, visitarà Sant Cugat


  • Comparteix:

Aquesta sessió de l'Aula d'Extensió Universitària serà oberta a tothom

Aquesta sessió de l'Aula d'Extensió Universitària serà oberta a tothom

El responsable de les negociacions amb els 10 nous països de la Unió Europea, Eneko Landaburu, serà a Sant Cugat el proper dimarts per explicar el procés d'ampliació i parlar dels reptes de futur a Europa. Landaburu farà aquesta conferència en el marc de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran, que en aquesta ocasió, obrirà les seves portes a tots els interessats.

L'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran de Sant Cugat tancarà aquest curs amb dos grans actes oberts a tota la ciutadania.

La primera proposta és una conferència sobre l'ampliació de la UE a càrrec del socialista Eneko Landaburu, actual director general de Relacions Exteriors a la Comissió Europea i responsable de les negociacions amb el 10 nous països membres. Per a Josep Daniel, membre de l'Aula, Landaburu és la persona que millor pot parlar d'aquesta ampliació.

Josep Daniel

Ell ha estat el cap de les negociacions amb els 10 països, aleshores candidats, que havien d'entrar a la UE.


L'altra cita important és l'acte de clausura del curs, que serà el dia 15 d'aquest mes i està dedicat al centenari de la mort de l'escriptor Anton Txekhov. En primer lloc, l'escriptor i director Jordi Coca farà una conferència per parlar sobre l'obra i la figura de Txekhov. Ja per acabar, un grup d'actors professionals, entre ells el santcugatenc Jaume Pla, representaran l'obra 'Un prometatge' del mateix autor.

Tots dos actes seran oberts al públic en general i no només als socis de l'Aula. Així ho ha explicat el president d'aquesta entitat, Antoni Monerris, que ha afegit que aquesta és una bona manera de donar-se a conèixer a la ciutadania de Sant Cugat.

Antoni Monerris

Obrir aquests actes a tothom és una manera d'ensenyar què són les aules.


Les persones que estiguin interessades en assistir a un d'aquests dos actes poden passar a recollir invitacions pel local de l'Aula d'Extensió Universitària, al carrer del Sol. La conferència d'Eneko Landaburu serà gratuïta mentre que l'acte dedicat a Txekhov tindrà un preu de 6 euros tant per als socis com per a la resta de ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.