Ja es poden fer arribar les propostes per al 9è Concurs de Microrelats per Sant Jordi


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

Ja ha començat el termini per fer arribar els textos per la 9a edició del Concurs de Microrelats per Sant Jordi, organitzat per Cugat.cat amb la col·laboració de l'Ajuntament, Sprint Idiomes i les llibreries de la ciutat. El certamen consta de quatre categories: adolescents de 12 a 14 anys, adolescents de 15 a 17 anys, adults i llengua anglesa a partir de 12 anys. Els relats, que es publicaran al blog de la iniciativa, es poden enviar fins al 18 d'abril a santjordi@cugat.cat. Els guanyadors es coneixeran el 23 d'abril a les 11 del matí al programa especial de Sant Jordi del magazín 'Sant Cugat a fons'.

Els guanyadors s'enduran premis que consisteixen en llibres, entrades per a actes culturals i un telèfon intel·ligent. Tot plegat és cortesia de les entitats, organitzacions i comerços col·laboradors.

El sotsdirector de Cugat.cat, Joan Miquel Fernández, ha valorat el fet que la iniciativa arribi a la 9a edició.

Joan Miquel Fernández

Arribem a la 9a edició consolidats i amb la idea de fomentar la creació literària.


El jurat del concurs està format per representants de la cultura, Ajuntament, entitats i membres de l'organització. La deliberació tindrà lloc el 21 d'abril per decidir el guanyador de cada categoria.

Enguany col·laboren amb el certamen les llibreries Alexandria, El Celler de Llibres, Paideia, Pati de llibres, Penguin Random House, Òmnium Cultural. També hi participen Sprint Idiomes, Vodafone, l'Ateneu, la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) i el Teatre Auditori.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.