Més d'un centenar d'instagramers retraten que #SANTCUGATésmoltmés


  • Comparteix:

Prop de 120 instagramers han descobert alguns dels racons més emblemàtics de Sant Cugat aquest diumenge a través de l'objectiu de la càmera del mòbil en la trobada #SANTCUGATésmoltmés. La iniciativa, organitzada per la Diputació de Barcelona, forma part del programa Barcelona és molt més per promoure els atractius de les poblacions de la demarcació entre els usuaris d'Instagram. El Monestir, el Celler Modernista, el Pi d'en Xandri i el Mercat Vell són alguns dels indrets que han passat pels filtres dels assistents.

La jornada ha començat a les nou del matí amb la recollida d'acreditacions i una visita guiada per les instal·lacions del Monestir. Després de la foto de família, els participants han gaudit d'un esmorzar al Mercat Vell i, quan faltava un quart d'hora pel punt del migdia, els fotògrafs han recorregut els racons del Celler Modernista. El Pi d'en Xandri, el Parc Natural de Collserola, Torre Negra i el Parc Central han estat alguns dels indrets que els instagramers han immortalitzat amb les càmeres digitals.

La iniciativa, amb el suport de l'Ajuntament i Descobreix Catalunya, ha servit per posar en valor el patrimoni cultural i natural de Sant Cugat. Els participants s'han mostrat sorpresos amb la varietat d'ofertes de la ciutat i han valorat aquesta ruta que els ha permès conèixer Sant Cugat d'una manera diferent.

Instagramers

Sant Cugat és molt maco, està molt ben cuidat. Ens hem quedat molt sopresos. / M'he quedat molt sorprès, feia molt que no venia. Teniu una ciutat que fa molta patxoca. / És un lloc magnífic, preciós. Quan visites altres monestirs, tothom fa referència a Sant Cugat. / Sóc santcugatenca i ja era hora que la ciutat acollís una trobada d'igers.


La visita ha acabat al migdia al Mercantic. Les fotografies que es pengin a la xarxa social d'Instagram entre aquest diumenge i el 16 de març, amb les etiquetes #SANTCUGATésmoltmés i #BCNesmoltmes, entraran a formar part d'un concurs. Els premis inclouen caps de setmana en destinacions del programa Barcelona és molt més, entrades pel Teatre-Auditori i visites guiades per la ciutat, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.