El col·lectiu Educació Viva Sant Cugat lamenta el model pedagògic de la 12a escola


  • Comparteix:

El col·lectiu reclama un centre d'educació viva a Sant Cugat

El col·lectiu reclama un centre d'educació viva a Sant Cugat

El Col·lectiu Educació Viva Sant Cugat lamenta el model pedagògic de la dotzena escola. El grup manifesta que el projecte educatiu que proposa l'equip directiu està 'poc reflexionat i sense cap línia pedagògica clara i innovadora' i que segueix la línia pedagògica de la resta d'escoles públiques de la ciutat. L'entitat ha convocat aquest dilluns una cassolada de protesta davant l'ajuntament on s'ha fet una lectura d'un manifest.

El col·lectiu també insta la Coordinadora d'Ensenyament Públic de Sant Cugat o l'òrgan participatiu corresponent a debatre el model de la nova escola. A l'Ajuntament li demanen que obri un procés participatiu per decidir el model educatiu del nou centre.

La vocal de la comissió de mestres del Col·lectiu Educació Viva Sant Cugat, Núria Rodríguez, ha explicat a Cugat.cat què suposaria que la dotzena escola fos d'educació viva.

Núria Rodríguez

Hi ha persones que volen optar per un altre tipus d'educació que no és la convencional. Aquesta opció donaria una possiblitat a les famílies que no troben en les escoles públiques el model educatiu que els agrada.


ERC-MES proposarà al proper ple que la dotzena escola funcioni sota el model pedagògic d'Educació Viva. Per articular aquesta demanda, el grup municipal d'ERC-MES ha presentat esmenes a la moció de Convergència que insta el govern a accelerar els terminis del nou centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.