Veïns del carrer de Vallseca, preocupats per enfrontaments a la zona


  • Comparteix:

Imatge del carrer de Vallseca / Foto: Google Street

Imatge del carrer de Vallseca / Foto: Google Street

Veïns del carrer de Vallseca de Mira-sol demanen a Promusa i l'Ajuntament que intercedeixin per evitar que es repeteixin situacions de violència provocades per un conflicte entre dues famílies, una de les quals viu a la zona. Segons residents al bloc de Promusa d'aquest carrer, s'han produït diverses baralles entre una família d'aquesta promoció i un grup extern, que han obligat la Policia Local, fins i tot, a tancar el carrer. L'últim conflicte ha estat aquest divendres, fet pel qual un grup de veïns portarà aquest dilluns la seva preocupació al ple municipal.

Segons han explicat els veïns a Cugat.cat, una cinquantena de persones va participar en aquesta darrera baralla. Això va obligar la Policia Local a tancar el carrer. Per això, l'escola Ciutat d'Alba va recomanar a les famílies arribar al centre per un altre carrer per recollir els alumnes.

Segons Jordi Villaescusa, veí d'un dels habitatges de Promusa del carrer de Vallseca, no és la primera vegada que es produeixen un fets així i per això demanen a l'Ajuntament que prengui mesures.

Jordi Villaescusa

Van dir que parlarien amb aquestes famílies perquè no es repetissin els incidents, però s'han tornat a repetir. Va venir la Policia, va acordonar la zona i l'escola va trucar els pares.


Villaescusa també ha explicat que, fins i tot, s'han produït incidents dins la comunitat de veïns, uns fets que han posat en coneixement de Promusa i de la Policia Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.