Una iniciativa santcugatenca reuneix material per als refugiats de Calais


  • Comparteix:

Una imatge de l'acte / Foto: Cedida

Una imatge de l'acte / Foto: Cedida

50 persones han participat al dinar solidari organitzat a les Planes per dos realitzadors audiovisuals santcugatencs amb l'objectiu de recaptar fons i materials de primera necessitat per als refugiats del campament de Calais, al nord de França. Tot i que la pluja ha fet minvar l'assistència a l'àpat, a la tarda, quan l'aigua ha deixat de caure, s'han anat acumulant els donatius i finalment s'han complert els objectius que es plantejaven els impulsors.

Es tracta de material com sacs de dormir, màrfegues, tendes de campanya, abrics, calçat i joguines que els dos realitzadors traslladaran durant el seu viatge per rodar un documental sobre aquest campament. Els beneficiaris d'aquesta iniciativa són dues ONG locals que treballen sobre el terreny: L'Auberge des Migrants i Care for Calais. Un dels responsables de la iniciativa, Dani Velázquez, assegura que estan molt satisfets pels resultats.

Dani Velázquez

La valoració que en fem és molt positiva, fins i tot tenint en compte que ha plogut. Les persones ens han portat exactament el que demanàvem. Estem molt contents.


Les entitats santcugatenques St.Q Black, Cal Temerari, La Maltista i el Llaurador de la Floresta també hi col·laboren.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.