L'Ateneu proposa un taller per resoldre els problemes del jovent


  • Comparteix:

Totes les activitats es faran a l'Ateneu a excepció de  les activitats de l'Esplai Pica Roca

Totes les activitats es faran a l'Ateneu a excepció de les activitats de l'Esplai Pica Roca

Un curs per resoldre els conflictes que presenten els adolescents és la novetat dels tallers d'estiu de l'Ateneu Santcugatenc. Aquesta iniciativa consisteix en dotar els educadors i monitors de les habilitats necessàries per atendre les necessitats dels joves, sobretot, en els processos comunicatius. Les inscripcions pels tallers de l'Ateneu finalitzen la setmana vinent.

L'Ateneu ha obert les inscripcions pels tallers d'estiu, integrats per una quinzena de cursos adreçats a petits i grans. Enguany, els organitzadors han creat el 'Laboratori d'habilitats en el conflicte amb adolescents', una iniciativa adreçada a educadors i monitors de lleure que vol donar més instruments per ajudar el jovent a resoldre els seus problemes.

El taller, que s'inclou dins les activitats que l'Ateneu programa per a l'Espai de Joves, aborda sobretot els conflictes en la comunicació. Ester Delgado és la responsable dels tallers d'estiu de l'Ateneu:

Ester Delgado

Les persones que tracten amb adolescents els manquen algunes habilitats perquè estan acostumats a tractar amb nens


A banda d'aquest curs, els tallers ofereixen propostes com dansa del ventre, ioga, tai-txi i flamenc. No obstant, són el break-dance i les aules de reforç els cursos que estan assolint un major èxit de públic.

Ester Delgado ha dit que en aquesta època de l'any les inscripcions no augmente respecte la resta de l'any, ja que a Sant Cugat hi ha molta oferta en els mesos d'estiu:

Ester Delgado

Hi ha la mateixa afluència de públic que a la resta de l'any, perquè a l'estiu hi ha molts casals


Des de l'Ateneu del Casal del Barri s'oferta un taller de contes i teatre, que té l'objectiu de representar els textos que són narrats apostant per la creativitat. Pel que fa a l'Esplai Pica-Roca, l'entitat ha preparat els casals d'estiu -que començaran el dia 21- i les colònies d'estiu a Castellnou del Bàges -a partir del dia 19.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.