Sant Cugat fa un minut de silenci en memòria de les víctimes de l'accident d'autocar de Freginals


  • Comparteix:

El minut de silènci s'ha fet a la plaça de la Vila

El minut de silènci s'ha fet a la plaça de la Vila

Sant Cugat s'ha sumat a les mostres de condol per les víctimes de l'accident d'autocar de Freginals amb un minut de silenci a la plaça de la Vila. La tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, ha presidit aquest acte en memòria de les 13 estudiants d'Erasmus de la Universitat de Barcelona que van morir en bolcar l'autocar en el qual viatjaven diumenge a les sis de la matinada al quilòmetre 333 de l'AP7, a l'altura de Freginals, al Montsià, quan tornaven de visitar les Falles de València.

Paraira ha explicat que amb aquest acte l'Ajuntament vol fer costat als familiars de les víctimes.

Cristina Paraira

En nom de l'Ajuntament volem donar el nostre petit escalf als familiars de les víctimes. Accidents d'aquest tipus sempre són molts tristos, afecten moltes famílies i, per tant,són petits gestos de suport i condol als familiars dels afectats.


Sant Cugat se suma així a les diverses mostres de condol. A més, seguint la proposta de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), durant dos dies les banderes de l'Ajuntament onejaran a mig pal. A més de les 13 víctimes mortals, hi ha 23 persones ferides de diversa consideració que s'han traslladat a hospitals de Tarragona i Barcelona.

Suport de Valldoreix
L’EMD de Valldoreix se suma al dolor dels familiars i amics de les víctimes i decreta dos dies de dol. Com a mostra de condol, durant els dos dies que duri el dol oficial al territori, les banderes de la plaça de Pompeu Fabra, de la plaça de Can Cadena i de l'edifici de la Brigada d’Obres i Serveis onejaran a mig pal.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.