El Senglar Cultural i l'escola Tretzevents engeguen un concurs per retratar la Floresta


  • Comparteix:

L'estació de Ferrocarrils de la Floresta

L'estació de Ferrocarrils de la Floresta

L'entitat El Senglar Cultural i l'escola Tretzevents han posat en marxa el concurs de fotografia 'Memòries del present' per 'retratar la personalitat de la Floresta de 2015 - 2016'. Els participants podran enviar fins a 10 fotografies, que podran ser en blanc i negre, color, digital o en analògic, i que podran ser retrats, paisatges, situacions o esdeveniments que reflecteixin el caràcter del districte. Es triaran 25 imatges guanyadores que s'emmarcaran i s'exposaran durant les festes majors de la ciutat.

El membre d'El Senglar Cultural Pere Lecha ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de la iniciativa és 'entendre la Floresta'.

Pere Lecha

S'intenta treballar per aprofundir en el coneixement i entendre la Floresta a través de la fotografia. El projecte vol ser una memòria del barri expressada de manera artística.


Les fotografies es poden enviar fins a l'1 de juliol a través del correu electrònic fotofloresta2016@gmail.com o bé deixant els negatius revelats al Casino de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.