Salvador Brotons i Josep Maria Mainat, al nou programa d'activitats de l'Aula d'Extensió Universitària


  • Comparteix:

Brotons i Mainat

Brotons i Mainat

El compositor i director d'orquestra Salvador Brotons i el divulgador científic Josep Maria Mainat seran dos dels protagonistes de la programació del tercer trimestre del curs de l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la gent gran de Sant Cugat. L'acte de cloenda del curs tindrà lloc al Teatre-Auditori el dilluns 30 de maig amb una conferència musicada a càrrec del Cor Jove de l'Orfeó Català. Totes les xerrades tenen lloc de dos quarts de sis de la tarda a tres quarts de set i són exclusives per als socis de l'AEU.

La programació arrenca aquest dijous amb una xerrada al Trade Center del catedràtic de Geologia marina de la Universitat de Barcelona Miquel Canals sobre 'L'empremta humana a les grans fondalades marines de Catalunya', Continuarà dimarts vinent amb una ponència del periodista i escriptor Genís Sinca sobre les escriptores Mercè Rodoreda, Víctor Català i Montserrat Roig.

Brotons oferirà una xerrada a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) el dilluns 18 d'abril acompanyat pel crític d'arts escèniques Eduard Jener i abordarà les seves vivències. Per la seva banda, Mainat parlarà de 'Ciència optimista', al SC Trade Center el dijous 12 de maig. També oferiran xerrades l'historiador i arxiver Josep Maria Sans Travé, el biòleg Francesc Lozano i el periodista Vicens Lozano, entre altres.

El president de l'AEU, Llibori Casadellà, ha explicat a Cugat.cat els objectius de la programació.

Llibori Casadellà

L'objectiu és continuar oferint diversitat de temes de qualitat i d'interès per als nostres associats.


A banda de les xerrades, l'AEU també ofereix tertúlies, cinefòrums i sortides fora de Sant Cugat.

Consulta aquí el tríptic amb totes les activitats de l'AEU del trimestre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.