La 3a edició del TEDxSantCugat tindrà lloc al juliol


  • Comparteix:

El TEDx vol portar una nova sessió de xerrades a la ciutat / Foto: TEDx Sant Cugat

El TEDx vol portar una nova sessió de xerrades a la ciutat / Foto: TEDx Sant Cugat

La 3a edició de la jornada de debats i conferències TEDxSantCugat se celebrarà el 7 de juliol de sis de la tarda a deu de la nit. L'organització està cercant els ponents, els patrocinadors i l'espai per a la cita que porta per títol 'Consciente-Mente', que mantindrà el format de xerrades curtes.

La proposta continua amb la seva oferta de conferències de curta durada, entre 15 i 18 minuts, pronunciades per especialistes de diversos àmbits. Sovint, es tria un conferenciant que no està acostumat a parlar en públic. En aquest cas, l'organització disposa de voluntaris que assessoraran i formaran el ponent perquè aquest tingui les eines necessàries per tractar el tema davant dels assistents.

La col·laboradora de TEDxSantCugat Alicia Pomares ha explicat que, tot i la varietat de temes, la intenció és oferir un seguit de propostes que estiguin vinculada amb la ment.

Alicia Pomares

Busquem històries vinculades amb la ment. Encara no hem tancat les xerrades però busquem temes molt oberts però amb el fil conductor de la ment.


Les entrades es posaran a la venda un mes abans de la celebració de la trobada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.