Una delegació institucional de La Haba tornarà la visita a Sant Cugat a l'estiu


  • Comparteix:

Mayte Pérez, Carmela Fortuny i Ramon Luque, en un moment de la roda de premsa / Foto: Premsa de Sant Cugat

Mayte Pérez, Carmela Fortuny i Ramon Luque, en un moment de la roda de premsa / Foto: Premsa de Sant Cugat

Una delegació de La Haba, formada per polítics i altres entitats del poble extremeny, visitarà Sant Cugat aquest estiu per signar el protocol d'agermanament ara a la nostra ciutat. Es preveu que la comitiva visiti Sant Cugat coincidint amb la Festa Major, tot i que la data encara està pendent de confirmació. El consistori ha valorat la trobada d'aquesta Setmana Santa i assegura que ja s'estan començant a construir ponts entre els dos municipis.

El cap de gabinet de l'alcaldia, Ramon Luque, ha explicat que la ciutat ja està treballant per acollir una delegació de 'jabeños' per Festa Major, tot i que ha confessat que encara no hi ha una data definitiva.

Ramon Luque

Si és possible, tot dependrà de si es repeteixen les eleccions generals, l'alcalde i les autoritats de La Haba tornaran la visita acompanyats d'entitats del poble per signar el protocol d'agermanament ara a Sant Cugat. Si pot ser, coincidint amb Festa Major.


Una delegació de 70 santcugatencs ha viatjat aquesta Setmana Santa a La Haba per fer oficial l'agermanament entre els dos municipis. Ha estat una trobada marcada per 'l'emotivitat', com ha destacat la tinenta d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, que ha començat a teixir sinergies entre les dues poblacions. Segons la regidora de Comerç, Mayte Pérez, s'han iniciat converses amb dues empreses càrniques 'jabeñas' per presentar els seus productes a la ciutat.

Entitats de cultura tradicional i popular, com Diables , l'Associació de Dones de La Haba i el teixit associatiu de la ciutat també han iniciat els contactes per a futures trobades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.