L'equip d'una santcugatenca finalista al First Lego League busca empreses patrocinadores


  • Comparteix:

Les noies de l'equip de Batlle, celebrant la victòria a Girona / Foto: Escola La Vall

Les noies de l'equip de Batlle, celebrant la victòria a Girona / Foto: Escola La Vall

L'equip de la santcugatenca Rosa Batlle de l'escola La Vall de Bellaterra, finalista al First Lego League, busca empreses que patrocinin el viatge que ha de fer a Tenerife i l'estada a l'illa per disputar la final del certamen del 4 al 7 de maig. Les set noies, agrupades en l'equip Kronos, van aconseguir classificar-se a la final espanyola de Girona amb la menció per haver fet la millor feina en equip. Sant Cugat també estarà representada al torneig amb un grup d'alumnes de l'escola Viaró.

El grup de la santcugatenca, de 15 anys, ha dissenyat i construït un robot amb peces de Lego que ha estat premiat a l'Open European Championship, sobretrot pel treball de recerca que l'acompanyava. La final, que es disputa a Tenerife del 4 al 7 de maig, comporta una despesa important per als participants. Batlle ha explicat a Cugat.cat que estan buscant empreses que els patrocinin el viatge i l'estada a l'illa.

Rosa Batlle

Necessitem patrocinadors. Et donen la copa, però t'ho has de pagar tot tu, i volem posar el nostre granet de sorra al cost del viatge.


La First Lego League
La First Lego League (FLL) és un repte internacional que pretén despertar l'interès dels joves per la ciència i la tecnologia. FLL utilitza desafiaments temàtics per interessar els joves, de 10 a 16 anys, en la investigació, la resolució de problemes i la ciència. Els pilars del programa són la promoció de valors que se centren a aprendre dels altres companys, la competició amistosa, l'aprenentatge i la contribució a la societat. A la final de Tenerife hi participaran més de 90 països de 50 països diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.