Les gelateries Pros comencen el relleu generacional amb la jubilació del propietari


  • Comparteix:

Una imatge de la gelateria del carrer de la Torre

Una imatge de la gelateria del carrer de la Torre

Les gelateries Pros iniciaran el relleu generacional amb la jubilació del seu propietari durant aquest any. Joan Pros passarà al seu fill el testimoni de les dues botigues de Sant Cugat que seguiran obertes, la del carrer de Santa Maria i la del carrer de la Torre, mentre que la de Rubí es traspassarà a una altra persona. Fa més de tres dècades que Pros regenta l'empresa.

L'altra botiga que tenia l'empresa, al carrer d'Elies Rogent, a la zona dels cinemes, ja està tancada a hores d'ara i no s'obrirà. Pros vol fer un traspàs el més fidel possible a la filosofia original i per això planteja el canvi a finals d'aquest 2016, tot i que ja té 67 anys. Pros assenyala que deixar l'empresa ha estat més difícil del que creia.

Joan Pros

Als autònoms ens costa tot i més si vols deixar que el que has creat. No pots dir 'cremo les naus i me'n vaig'. Només si és qüestió de salut.


Després de tres dècades, Pros assegura que se n'emporta molt bon record.

Joan Pros

No em puc queixar de res, m'han estimat i segueixo igual. Costa perquè hi ha molt bona sintonia amb tothom i amb la feina que fem.


La gelateria Pros és un comerç amb un gran arrelament a la ciutat. El comerç és conegut pels seus gelats però també pels torrons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.