Expedient sancionador de l'Ajuntament al bar Baobab per obrir la nit de Nadal fora de l'horari permès


  • Comparteix:

Halassane N'Diaye, a l'esquerra, atenent a la barra del Baobab

Halassane N'Diaye, a l'esquerra, atenent a la barra del Baobab

L'Ajuntament ha obert un expedient sancionador al bar Baobab, situat al carrer Major, per obrir la nit de Nadal fora de l'horari permès. La sanció a què s'exposa el local és d'entre 1.000 i 10.000 euros per 'infracció greu'. El propietari, Halassane N'Diaye, ha explicat a Cugat.cat que és una tradició arrelada a la ciutat, ja que l'establiment treballa cada nit de Nadal des que va aixecar la persiana fa 27 anys.

L'expedient neix després que la Policia Local es desplacés al Baobab la nit de Nadal 'per queixes veïnals', segons el plec de càrrecs. El document recull que els agents van trobar el local obert a les tres i a tres quarts de quatre de la matinada, quan l'horari permès és fins a les onze de la nit. Segons N'Diaye, és la primera vegada que el cos policial es persona a l'establiment la nit de Nadal per protestes de residents de la zona.

Halassane N'Diaye

És la primera vegada que ve la Policia Local al meu bar. Procuro sempre respectar el descans dels veïns.


N'Diaye recorda que el Baobab obre cada nit de Nadal des que va aixecar la persiana fa 27 anys. En un principi, s'hi reunia la gent que sortia de la missa del Gall del Monestir i amb el pas del temps s'ha convertit en el punt de trobada del jovent de la ciutat la nit de Nadal.

Halassane N'Diaye

Obro perquè la joventut gaudeixi d'aquesta festa al meu local en lloc de fer-ho al carrer o a una plaça.


N'Diaye ha començat una recollida de signatures de veïns i clients al mateix bar. Els signants destaquen el respecte i la convivència del propietari del Baobab amb els residents de l'entorn. N'Diaye té previst entregar les signatures dilluns que ve en una trobada amb responsables de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.