L'Assemblea pels Drets Socials crida a la participació a la manifestació de l'1 de Maig


  • Comparteix:

Cartell de l'1 de Maig / Foto: ADS

Cartell de l'1 de Maig / Foto: ADS

L'Assemblea pels Drets Socials (ADS) de Sant Cugat fa una crida a la participació en la manifestació d'aquest diumenge, Dia Internacional dels Treballadors. La concentració arrencarà a un quart d'onze del matí a la plaça d'en Coll i arribarà a la plaça de Lluís Millet, des d'on es desplaçaran en tren a Barcelona per unir-se a la protesta que s'hi celebrarà allà.

El membre de l'assemblea Julio Sánchez explica el perquè del lema de la marxa, 'Contra la descentralització. Per un treball digne per a tothom'.

Júlio Sánchez

Sortirem de la plaça del Coll a un quart de deu. Hem convocat pràcticament totes les entitats de la ciutat i el nostre lema serà 'Contra la descentralització. Per un treball digne per a tothom'.


L'agrupació santcugatenca vol reivindicar una feina digna per a tothom, lluitar contra la desindustrialització i la pèrdua de llocs de treball i a favor d'unes bones condicions laborals, sanitat, educació i serveis socials públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.