Obert el concurs de cartells de la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

El cartell guanyador de l'edició anterior

El cartell guanyador de l'edició anterior

El concurs de cartells de la Festa Major de Valldoreix ja ha donat el tret de sortida per triar la imatge de la gresca, que tindrà lloc de l'11 al 16 de setembre. El certamen manté les tres categories de l'any passat: adults, de 14 a 17 anys i de sis a 13. Les propostes es podran presentar fins al 3 de juny a l'edifici de l'EMD.

La temàtica del cartell és lliure, tot i que és obligatori que aparegui la informació 'Festa Major Valldoreix 2016. 15, 16, 17 i 18 de setembre'. Els dibuixos han de permetre reproduir-se a quatre tintes. A més, es demana que s'hi representin focs artificials.

El treball artístic que esculli el jurat rebrà un premi de 750 euros en la modalitat d'adults. En el cas de la categoria de 14 a 17 anys, el guanyador obtindrà 450 euros i en la de sis a 13 anys la recompensa és material de belles arts per valor de 450 euros.

Els projectes de tots els participants estaran exposats al Biblioaccés Vall d'Or de Valldoreix entre el 17 i el 30 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.