El col·lectiu Educació Viva lamenta que la 12a escola només hagi rebut 14 sol·licituds de preinscripció


  • Comparteix:

Una protesta del col·lectiu Educació Viva

Una protesta del col·lectiu Educació Viva

El col·lectiu Educació Viva creu que la 12a escola, que ha rebut 14 sol·licituds de preinscripció per a les 50 places que oferta, no ha sabut captar l'interès de la població amb el seu projecte educatiu. Tot i així, el grup assegura que el centre s'omplirà amb les famílies que no l'havien triat com a primera opció i assenyala que n'hi ha 14 de santcugatenques que buscaran una opció amb 'el model pedagògic que busquen' a Ripollet.

En un comunicat, el col·lectiu ha posat en valor els projectes educatius de les escoles Collserola i Turó de Can Mates, que situen aquests centres com els més sol·licitats per a les famílies santcugatenques. La membre del col·lectiu Educació Viva Enara Calleja assegura que la baixa demanda del nou centre no es deu al fet que s'estructuri en mòduls prefabricats, sinó al projecte educatiu.

Enara Calleja

El que més s'està demanant no és proximitat, sinó projecte educatiu. Nosaltres tenim 50 famílies interessades a inscriure's en aquesta escola si fos viva.


Enara ha explicat que des del col·lectiu no tanquen la porta al fet que es replantegi la proposta educativa del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.