El Rebrot'04 organitzat per Maulets comptarà amb Shitting Milks i Victor Alexandre


  • Comparteix:

El pi de les Tres Branques tornarà a ser la trobada per exigir la 'unitat' dels Països Catalans.

El pi de les Tres Branques tornarà a ser la trobada per exigir la 'unitat' dels Països Catalans.

Maulets organitza per quart any consecutiu el Rebrot, l'aplec del jovent dels Països Catalans, que enguany es fara a Berga. Del 15 al 18 de juliol els concerts es combinaran amb debats i la tradicional trobada al Pi de les Tres Branques per demanar la unitat i la independència dels Països Catalans.

Els joves estan cridats, de nou, per quart any, a sumar-se al Rebrot'04. Enguany, l'aplec tindrà una presència important santcugatenca ja que el grup local Shtting Milks participa en el primer concert de dijous al vespre. El debat de dissabte, que girarà entorn de la identitat nacional, compta amb una altra presència de Sant Cugat: en aquest cas, l'escriptor Víctor Alexandre, que compartirà taula amb Rosa Calafat, Pere Manzanares i Bernat Joan.

El cartell de la resta de concerts inclouen noms com ara Els Pets, Obrint Pas o Los Suaves. Tot i que els concerts són uns dels atractius del Rebrot, la portaveu comarcal de Maulets,
Marta Andreu, ha explicat que l'objectiu és, sobretot, fomentar el debat i l'esperit crític entre el jovent:

Marta Andreu

El concerts són importants però ho és més els debats que fomenten l'esperit crític. Aquesta és la voluntat debatre sobre immigració, identitat nacional drogodependències o agressions al territori.


Diumenge dia 18 es fa la trobada al El Pi de les Tres Branques amb parlaments de Maulets, però també de l'agrupació juvenil abertzale Segi o Ogra, d'Irlanda. Es tracta d'un dels símbols de la unitat dels Països Catalans ja que les tres branques, sota una única soca, representen el Principat de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.