L'AV Centre-Estació engega una campanya per evitar que el bus passi per sobre la Plaça Lluís Millet


  • Comparteix:

Els veïns asseguren que inicien la recollida de signatures ja que fins ara no han rebut cap resposta de part de l'Ajuntament.

Els veïns asseguren que inicien la recollida de signatures ja que fins ara no han rebut cap resposta de part de l'Ajuntament.

L'Associació de veïns del Centre-Estació ha iniciat una recollida de signatures per demanar que els autobusos no circulin per la plaça Lluís Millet, un cop acabades les obres de vianantització. L'entitat veïnal tem que el pas dels vehicles posi en perill la seguretat dels veïns i que el paviment de la plaça s'acabi deteriorant tal i com ja ha passat amb la plaça de'n Coll.

El col·lectiu veïnal recorda que aquesta plaça s'ha remodelat per fer-la per a vianants i que per tant, això no hauria de contemplar el pas d'autobusos per la zona.

Entre d'altres coses, els veïns estan preocupats per la seguretat de les persones que transitin per aquesta plaça i també per l'efecte que el pas dels autobusos pot tenir sobre el paviment, després de veure l'estat de les lloses a la plaça d'en Coll. Ho explica el president de l'associació de veïns, Pere Soler.

Pere Soler

Ens preocupa la seguretat de les persones en la plaça més transitada de la ciutat, que es malmetin les lloses o que s'incrementi la contaminació.


Tot i respectar la necessitat que els autobusos tinguin parada al costat de l'estació de FGC, l'associació de veïns recorda que actualment aquests vehicles ja passen per darrere l'estació i consideren que es pot trobar alguna opció alternativa, encara que suposi modificar lleugerament els recorreguts o la ubicació de les parades.

Després de tractar aquesta qüestió amb l'equip de govern, l'associació de veïns ha començat aquesta recollida de signatures ja que, segons afirmen, des del govern local no es contempla la seva petició de buscar altres opcions.

Pere Soler

S'emmarca dins una campanya engegada per l'associació veïnal, davant la previsió de l'Ajuntament perquè els autobusos tornin a passar per la plaça.


A banda de la recollida de signatures, que ja s'ha iniciat en diferents comerços de la zona, des del col·lectiu veïnal tenen previst engegar altres actuacions que encara no han concretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.