Els amants del vermut tenen una cita a la plaça de Barcelona aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Detall del cartell de la fira / Foto: Firadelvi.cat

Detall del cartell de la fira / Foto: Firadelvi.cat

Els santcugatencs tenen aquest dissabte la primera cita amb la Fira del Vermut. A les onze del matí, la plaça de Barcelona es convertirà en una bodega on tastar aperitius i aprendre més d'aquesta beguda.

ESCOLTA-HO

L'editor i promotor del Grup Vinari, Salvador Cot, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' l'objetiu de la iniciativa.

Salvador Cot

Vam pensar que és la millor manera d'acostar-nos a la gent. És difícil tastar-los tots junts. Per això vam dir 'fem-ho', 'portem-los al carrer'.


Aquest dissabte té lloc la primera 'masterclass' sobre el vermut. Anirà a càrrec de l'autora de la 'Guía del Vermut', Ester Bachs, i començarà a la una del migdia. El preu de la sessió és de 12 euros.

L'altra proposta de la jornada és un taller que mostra les possibilitats del vermut com a mètode de pintura. L'artista Marta Arañó impartirà l'activitat a les sis de la tarda i té un preu de 12 euros.

La proposta està organitzada per Vadevi.cat i el 'Tot Sant Cugat' amb la col·laboració de l'Ajuntament, Sant Cugat Comerç (StC) i el club TR3SC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.