Tres detinguts per robatoris amb força a Sant Cugat i Rubí


  • Comparteix:

Objectes localitzats pels agents / Foto: Mossos d'Esquadra

Objectes localitzats pels agents / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes com a presumptes autors de tres robatoris amb força a l'interior de domicilis de Sant Cugat i Rubí, així com un en grau de temptativa a Terrassa. Els agents van enxampar 'in fraganti' els tres detinguts quan intentaven robar en un habitatge de la cocapital vallesana. Després de passar a disposició judicial, els tres presumptes lladres han ingressat a presó i la investigació continua oberta, ja que no es descarta la vinculació amb altres fets delictius.

Són tres homes de 51, 30 i 22 anys, veïns de Rubí. Arran d'un robatori en un domicili de Rubí el 24 d'abril, els Mossos d'Esquadra van identificar un dels detinguts i es va organitzar un dispositiu per identificar la resta del grup.

Els presumptes lladres van ser enxampats quan intentaven robar en un domicili de Terrassa, on van ser detinguts. Durant l’escorcoll els agents van localitzar dins dels pantalons d’un dels homes un plàstic rectangular que s’usa habitualment per forçar els accessos als pisos. També portaven ulleres de sol per camuflar-se, un tornavís i un parell de tisores.

Amb tots aquests indicis la Unitat d'Investigació va sol·licitar una autorització judicial per fer una entrada i escorcoll al domicili dels detinguts. Dins l'habitatge els agents van localitzar diversos objectes com ara telèfons mòbils, joies i rellotges, la majoria dels quals estan relacionats amb els robatoris investigats.

Els detinguts van passar divendres 29 d’abril a disposició judicial i el jutge va decretar l’ingrés a presó dels tres homes. Els Mossos d'Esquadra no descarten relacionar els detinguts amb altres fets i, per tant, la investigació continua oberta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.