Una autèntica festa inunda el Casal TorreBlanca per celebrar els 60 anys de l'Ateneu


  • Comparteix:

Música, ball, diversió i molts records han omplert aquest dissabte el Casal TorreBlanca per celebrar el 60è aniversari de l'Ateneu Santcugatenc. Prop de 160 persones han participat a la jornada, que obre una nova etapa a l'entitat amb el trasllat al nou local a la Casa Jaumandreu al setembre.

Una festa constant al Casal TorreBlanca ha servit per celebrar que fa 60 anys que l'Ateneu Santcugatenc promou el teixit associatiu a la ciutat. La presidenta de l'Ateneu, Margarida Cleris, ha anunciat que amb aquesta celebració l'entitat tanca una etapa i n'obre una de nova.

Margarida Cleris

És una etapa important perquè les entitats necessiten celebrar efemèrides, recuperar el passat i veure cap on van. Enguany coincideix que hem de canviar de seu i això ens presenta reptes de futur.


Actualment, l'Ateneu té un miler de persones implicades i prop de 500 socis que ajuden a finançar l'entitat. Molts socis presents a la festa agraeixen el paper de l'entitat per facilitar la cohesió social a la ciutat.

Socis Ateneu

L'Ateneu és important, és una porta oberta per entrar a la ciutat per la gent de fora. / És l'entitat més emblemàtica i forta del moviment social. / És important que no es deixi perdre i m'agrada la feina que fan.


L'acte ha tingut amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que en nom de l'Ajuntament ha regalat a l'Ateneu una placa commemorativa per l'aniversari.

Mercè Conesa

L'Ateneu és una espina dorsal de les entitats de la nostra ciutat. Sense l'Ateneu la nostra fesomia cultural seria diferent i cal encoratjar-los.


La celebració també ha servit per donar a conèixer el nou logotip de l'Ateneu, dissenyat per l'empresa Lu Disseny. A la festa hi han actuat la coral JJ de l'Ateneu, els Bastoners de Sant Cugat i la banda local de música pop rock Cugat Grup, que ha animat l'ambient tot el matí. L'acte ha acabat amb una fideuà popular i un espectacle de música folk.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.