L'equip YpsilonViaró guanya el premi a millor projecte científic en la final mundial de la First Lego League


  • Comparteix:

L'equip del Viaró amb el guardó / Foto: Cedida pel Viaró

L'equip del Viaró amb el guardó / Foto: Cedida pel Viaró

L'equip YpsilonViaró, de l'escola Viaró de Sant Cugat, ha guanyat el premi al millor projecte científic en la final mundial de la First Lego League. La final ha tingut lloc a Saint Louis, als EUA, on el conjunt santcugatenc, format per alumnes de 4t d'ESO, ha competit contra 109 equips de 47 països.

En aquesta cita, Ypsilon ha presentat la Kombutxa, una beguda fermentada i de fabricació casolana que conté una sèrie de microorganismes que transformen la matèria orgànica en inorgànica.

La First Lego League (FLL) és un repte internacional que pretén despertar l'interès dels joves per la ciència i la tecnologia. FLL utilitza desafiaments temàtics per interessar els joves, de 10 a 16 anys, en la investigació, la resolució de problemes, i la ciència. Els pilars del programa són la promoció de valors que emfatitzen aprendre dels altres companys, la competició amistosa, l'aprenentatge i la contribució a la societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.