Ràdio Sant Cugat renova la seva web per celebrar el 22è aniversari de l'emissora


  • Comparteix:

El nou portal potenciarà l'informació i ampliarà els serveis

El nou portal potenciarà l'informació i ampliarà els serveis

Ràdio Sant Cugat celebra aquest diumenge el seu 22è aniversari amb la renovació de la seva pàgina web, que es consolidarà com el principal portal electrònic de la ciutat. El referent a Internet de l'emissora municipal es renovarà estèticament i incorporarà nous serveis, com la possibilitat de rebre les notícies a través del correu electrònic o d'escoltar 'a la carta' els programes de l'emissora.

Coïncidint amb el 22è aniversari de l'emissora municipal i dos anys després de la seva creació, la pàgina web de Ràdio Sant Cugat canviarà de fesomia aquest diumenge per adequar-se a les necessitats dels usuaris i ampliar els seus serveis. A partir del 13 de juny 'Radiosantcugat.com' potenciarà la vessant informativa, amb una presentació més còmoda, i inclourà noves utilitats per donar un millor servei a la ciutadania. Ho explica el sotsdirector de la ràdio municipal, Esteve Sala.

Esteve Sala

Potenciarem la part informativa i donarem serveis nous, com la subscripció a notícies o la possibilitat d'incorporar-les a altres webs de la ciutat.


La nova web, que es podrà consultar des d'aquest diumenge, també inclourà el servei 'Ràdio a la Carta', que permetrà escoltar els programes de l'emissora de l'última setmana.

Després de dos anys de funcionament, 'Radiosantcugat.com' s'ha convertit en un referent informatiu a la ciutat. Amb el nou format, la web de la ràdio aspira a consolidar-se com el portal d'informació més complet i més actualitzat. Esteve Sala.

Esteve Sala

Som la web amb més notícies i més actualitzades de la ciutat. Això consolida la funció de servei a la ciutadania de l'emissora municipal.


Actualment, 'Radiosantcugat.com' registra més de 128.000 accessos cada mes, el que significa un total de 34.000 planes de text consultades mensualment. Això vol dir que, cada dia, uns 250 usuaris diferents s'informen a través de la web de la ràdio i descarreguen més d'un miler de pàgines de text.

El proper 13 de juny, els santcugatencs podran descobrir, teclejant 'Radiosantcugat.com', algunes de les novetats de la web de l'emissora que encara no s'han anunciat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.