Localitzat fora de Sant Cugat Albert Marín, que va marxar voluntàriament de casa


  • Comparteix:

Albert Marín / Foto Cedida

Albert Marín / Foto Cedida

Albert Marín, el jove santcugatenc desaparegut divendres, està viu i ha estat localitzat per la policia. Ho han confirmat aquest dimarts fonts de la família i dels Mossos d'Esquadra a Cugat.cat, que han afegit que el jove està amb uns amics a un hostal a Madrid. La policia ha explicat a aquest mitjà que Marín, de 26 anys, els ha manifestat que ha marxat de casa voluntàriament. D'aquesta manera, els Mossos tanquen la investigació per trobar el santcugatenc.

Albert Marín va desaparèixer divendres passat a les vuit del vespre, quan es dirigia en tren a Rubí per trobar-se amb uns amics. Els familiars de Marín van tramitar la denúncia als Mossos d'Esquadra dissabte a la tarda. El cos policial va començar llavors la recerca del santcugatenc.

Els motius de la desaparició encara es desconeixen. Fonts de la família havien explicat a Cugat.cat que l'Albert mai abans no havia desaparegut, que 'és un noi responsable i formal'. L'avís de la desaparició a la família el van donar dissabte al matí des de la feina del jove, una residència de gent gran de Sant Cugat, quan es van adonar que no havia anat a treballar. Va ser llavors quan els pares, amb qui l'Albert viu, van veure que no havia dormit a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.