Alumnes de l'escola Thau participen al premi Repte Empren amb el projecte Macbeth


  • Comparteix:

Alumnes al campus de Desafío Emprende / Foto: Educaixa

Alumnes al campus de Desafío Emprende / Foto: Educaixa

El projecte Macbeth de l'escola Thau Sant Cugat és una de les 35 propostes participants del premi Repte Empren 2016, organitzat per Obra Social la Caixa. Els seleccionats participen en un campus d'emprenedoria a Tiana entre aquest dimecres i divendres. Els cinc millors equips guanyaran un viatge formatiu a Silicon Valley, als Estats Units. L'objectiu de la iniciativa és promoure una actitud emprenedora entre els estudiants de secundària.

Sis alumnes de 4t d'ESO de l'escola Thau han ideat una tela multiusos destinada al benestar de les persones refugiades, que es pot fer servir com a portanadons, farcell i manta, i per una banda és impermeable i per l'altra és de folre polar. A més, disposa d'unes butxaques per posar-hi 'hot packs', unes bossetes que quan se sacsegen proporcionen escalfor. La idea neix després que les estudiants hagin contactat amb l'ONG Proactiva Open Arms, que va posar de manifest les necessitats dels refugiats.

Dues de les responsables de la iniciativa, Maria Casserras i Maria Calvet, han explicat a Cugat.cat els detalls d'aquesta tela.

Maria Casserras / Maria Calvet

Macbeth és una tela amb quatre sivelles de plàstic a cada punta que segons com es tanquen tenen funcions diferents. / Té una petita butxaca on es poden incloure 'hot packs'.


El projecte rep el nom de Macbeth, inspirat en l'obra de Shakespeare que comença amb un naufragi a la costa escocesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.